Holistisch energetisch werk

Holistisch betekent het geheel aan factoren die niet afzonderlijk kunnen worden gemeten. Alles heeft invloed op je gezondheid, je leven, je lichaam en het beleven hiervan, niets uitgesloten. Hoe je eet, drinkt, slaapt, werkt, woont, waar je mee omgaat, wie je toelaat, hoe je denkt…

Healing

Je aura, je energetisch lichaam, werkt als een soort buffer om je fysieke lichaam te beschermen tegen straling, negatieve gedachten, manipulatie, traumatische gebeurtenissen. Je aura slaat sommige heftige situaties zelfs op om op een later tijdstip rustig te kunnen verwerken. Tenminste, als je daar de tijd voor neemt.

Wanneer je aura te ‘vervuild’ is kun je fysiek klachten krijgen. Denk aan hoofdpijn, rugpijn, stress, maagklachten en zelfs gedragsverandering! Dan is het belangrijk om ook de aura schoon te laten maken, evenals je lichaam.

Als jij bij mij op de bank ligt voor een healing zal datgene zich laten zien wat behandeld en verwerkt kan worden. Vanuit zachtheid en liefde wordt je energieveld gereinigd daar waar nodig en kan.

Wat ik  mag zien, dat geef ik door aan jou en samen kunnen we daar dan aan werken. Een healing versterkt je zelfhelend vermogen, je bewust zijn en ontspant.

Je energiestroom komt weer op gang en stagneert niet meer. Regelmatig een healing ondergaan houdt je energiestroom in evenwicht.

Reiki

ReiKi is universele helende energie welke via mijn handen in je aura en lichaam overgebracht wordt. Het is een energetische massage, je ontvangt net zoveel ReiKi als je nodig hebt. Wat ik tijdens mijn werk zie, voel en ervaar zal ik je melden, er is dan de mogelijkheid om datgene zachter te maken of zelfs op te lossen.

Ik ben ReiKi Master graad 4.

Klankschaal en fonoforese

Klankschalen en stemvorken (fonoforese) zetten energie in beweging, de energie resoneert met de trilling van je aura en chakra’s. Dit geeft ontspanning, rust en laat los.

TaroT

Om tot inzicht te komen kun je gebruik maken van de TaroT. Een kaartenset met boodschappen die intuïtief door jou gekozen worden. Het schudden doe ik zelf om zo neutrale energie in de TaroTkaart te krijgen. Jij bepaalt welke je kiest, hoeveel je kiest en welke manier van leggen er komt.

  • Keltisch Kruis: inzicht in waar je nu staat, wat je nog mag leren uit het verleden, wat je weet van de situatie en wat je verbergt, wat er nog komt en waar je voor op moet passen, waar ligt je grootste angst en je grootste wens?
  • De weg: specifieke vragen betreffende bijvoorbeeld je werk, kunnen via ‘de weg’ goed en duidelijk beantwoord worden. Wees niet bang voor confrontaties!
  • 1 op 3 vraag: 3 kaarten als antwoord op 1 vraag

Contact