Massages

Massage zorgt ervoor dat zuurstof weer vrij door je spieren kan stromen. Knopen (verstoppingen) lossen op.Na een massage ben je meestal wat sloom en kun je, gek genoeg, nog even last hebben van lastige spieren. Neem de rust die je nodig hebt en drink water of thee om de afvalstoffen zo snel mogelijk kwijt te raken.

Voetreflex​​

Voeten vertellen jouw verhaal over je passies, je angsten, je kwaliteiten, hoe je denkt, doet, aanwezig bent of juist niet. Voeten worden vaak ondergewaardeerd! Vooral de tenen, die geven je stabiliteit. Ze houden je staande, doen ze je lopen en bewegen, geven informatie door over de grond/energie en aarden je steeds weer. Hoe zou het zijn als je op je enkels moest lopen? Dan val je om he..

Massage van je gehele voet ontspant, de energie in je lichaam gaat stromen. Fysieke problemen/blokkades komen aan het licht en kunnen behandeld worden. Wanneer ik vermoed dat er meer aan de  hand is dan een blokkade zal ik je altijd adviseren naar de huisarts te gaan voor verder onderzoek. Aan het einde van de massage aard ik jouw lichaam en energie via de voeten.

Stoelshiatsu

Stoelshiatsu is een laagdrempelige en effectieve stressverlagende drukpuntmassage waarbij vooral aandacht besteed wordt aan de nek, hoofd,  schouders, rug en armen. Je zit op een speciaal daarvoor ontworpen stoel in een ontspannen houding.

Deze massage is zeer geschikt voor mensen met hoofdpijn, chronische spierpijn, muisarm, rsi, overbelaste spieren ten gevolge van bv zittend werk, slecht slapen.

Rugmassage

Wanneer je last hebt van spanningen, is een rugmassage zeker aan te raden. De nek, schouders en rug worden gemasseerd met de voor jouw geselecteerde oliën, die ieder een bepaalde invloed hebben op je zijn. Hiervoor gebruik ik een neutrale basisolie en de oliën van DoTerra. De rugmassage ontspant en laadt op.

Contact