Workshops

Nieuwsgierig wat TaroT voor jou kan betekenen? Hoe je een kaart kunt lezen, of je eigen numeroscoop kunt maken? Hoe vier je nu een natuur/wicca feest? Of hoe en waarom kun je mediteren, wat biedt het je? Wat zijn runen en hoe kun je die voor jezelf gebruiken? Hoe werkt een wichelroede? Of gewoon leuk met vrienden iets totaal anders ondernemen? Dan is een workshop altijd leuk. Er is keus genoeg:

TaroT

TaroT workshop: zelf je eigen kaart leren trekken en uitleggen, je leert het tijdens een workshop TaroT. Zo kun je elke dag of wanneer dan ook, voor jezelf of de ander de kaart lezen en de energie die daarbij hoort, gebruiken.

TaroT dagdeel bij je thuis is zeker ook mogelijk, dan kun je kiezen om er zelf mee aan de slag te gaan of dat ik de kaart leg voor jou en nog maximaal 4 anderen.

Numerologie

Zelf je eigen naam en geboortedatum leren analyseren aan de hand van getallen. Je gaat naar huis met een heleboel kennis zodat jij elke dag je persoonlijke getal kunt berekenen en daar je voordeel mee kunt doen.

Wicca

Wat is Wicca, wat zijn de sabbaths, wat zijn de feesten die gevierd worden met rituelen? Allemaal vragen waarop in de workshop Wicca een antwoord gegeven wordt.

De verschillende feesten:

  • Samhain (wicca nieuwjaar) 31 oktober, Halloween
  • Yule, midwinterfeest, 21 december, kortste dag
  • Imbolc, 2 februari, winterfeest, ontwaken
  • Ostara, 21 maart, lente equinox, dag en nacht even lang
  • Beltane, 30 april, meiboomviering, nieuw leven
  • Litha, 21 juni, midzomerfeest, langste dag
  • Lugnassadh, 1 augustus, oogstfeest, Burning Man
  • Mabon, 21 september, herfstequinox, dag en nacht even lang

Runen

Runen, een eeuwenoude manier van communiceren. Een leuke manier om helderheid te krijgen in de ‘problematiek’ en ‘uitdagingen’ van het leven op dit moment. Je leert je eigen runenspel te maken met uitleg van de tekens en hoe te ‘spelen’.

Meditatie cursus

Een cursus bestaat uit 7 delen van elk  1½ uur.
Er is keus uit chakra, intuïtie, wicca, balans en verdieping.
Een combinatie van deze onderwerpen is mogelijk, je kunt zelf ook een onderwerp aangeven.

Contact